سفارش تبلیغ
صبا ویژن
" سلام بر شما ... از این که از علمدار بصیر بازدید نمودید ، بسیار خرسندیم . از طریق نظرات می توانید پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در میان بگذارید "

 

آخرین مطالب
پیوند دوستان
به نظر می‌رسد در جریان یازدهمین دوره‌ی انتخابات ریاست‌جمهوری، بیش‌تر اهل قلم از دو نامزد حمایت کردند، که نشانه‌ی تقابل دو دیدگاه در عرصه‌ی سیاسی و فرهنگی کشور است.

 

به گزارش علمدار بصیر: یکی از بخش‌هایی که در انتخابات ریاست‌جمهوری اخیر بیش از دوره‌های قبل به آن پرداخته شد و یکی از مناظره‌های تلویزیونی صدا و سیما هم به آن اختصاص پیدا کرد، بخش فرهنگ و هنر بود که در آن نامزدهای مختلف به اعلام برنامه‌ها و تبیین نوع نگاه خود به این مقوله‌ی مهم پرداختند، هرچند با توجه به ملموس‌تر بودن برخی از ابزارهای فرهنگی و هنری مانند سینما، این موضوع باعث شد کاندیداها در ارائه‌ی برنامه‌های‌شان به برخی دیگر از بخش‌های فرهنگ و هنر کم‌تر بپردازند. در مجموع، نامزدهایی که بیانیه‌هایی را با امضای هنرمندان منتشر کردند، حسن روحانی، محمدباقر قالیباف و سعید جلیلی بودند.

اما اهل قلم مشخصا به تهیه‌ی فهرست برای حمایت از دو نامزد یعنی حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی و سعید جلیلی پرداختند. همچنین هنرمندان حامی اصلاحات از کناره‌گیری محمدرضا عارف تقدیر کردند.

پیش از برگزاری یازدهمین دوره‌ی انتخابات ریاست‌جمهوری برخی از نویسندگان و شاعران همانند دیگر طیف‌های جامعه شخصا یا به صورت گروهی وارد گود تبلیغات برای نامزدهای مورد نظر خود شدند. نام این افراد معمولا در فهرست‌هایی از سوی ستادهای تبلیغاتی نامزدها به رسانه‌ها راه می‌یافت. برخی دیگر از این افراد نیز در صفحه‌های شخصی در فیس‌بوک خود تلاش داشتند تا مخاطبان و علاقه‌مندان خود را برای رأی دادن به کاندیدای مورد نظرشان ترغیب کنند که‌ در برخی موارد در فضای مجازی منجر به بحث‌های جدی در این زمینه می‌شد.

در طیف هنرمندان حامی اصلاحات که کاندیدای مورد نظر و حمایت‌شان در نهایت حسن روحانی بود و موفق شد رییس‌جمهور منتخب مردم ایران شود، نویسندگان، شاعران و مترجمانی در یک بیانیه در کنار هنرمندان دیگر عرصه‌ها با تشکر از محمدرضا عارف به خاطر کناره‌گیری از انتخابات، از حسن روحانی اعلام حمایت کردند. تعدادی از این افراد اهل قلم عبارت‌اند از: خشایار دیهیمی، حسین سناپور، ساعد باقری، سهیل محمودی، عبدالجبار کاکایی، فاطمه راکعی، افشین علاء، محمود حسینی‌زاد، فریدون عموزاده خلیلی، محمدحسن شهسواری، مصطفی رحماندوست، طاهره ایبد، مهدی حجوانی، بیوک ملکی، علی‌اصغر سیدآبادی و رضا ساکی.

همچنین افراد دیگری بودند که در فضای مجازی در عرصه‌ی تبلیغات برای حسن روحانی تبلیغ و یا اعلام کردند که به او رأی می‌دهند که از جمله می‌توان به افرادی همچون ‌عباس مخبر و اسدالله امرایی و جمعی از چهره‌های جوان‌ اشاره کرد.

از سوی دیگر، افرادی به حمایت از سعید جلیلی پرداختند که نام برخی از آن‌ها به این شرح است: یوسفعلی میرشکاک، علیرضا قزوه، محمدرضا سرشار، قادر طهماسبی (فرید)، ناصر فیض، شهریار زرشناس، حمید داوودآبادی، حسین اسرافیلی، مصطفی محدثی خراسانی، غلامرضا کافی، علی داوودی، علی‌محمد مؤدب، هادی منوری، رحیم مخدومی، پروانه نجاتی، امیر عاملی، محمدمهدی سیار، محمود حبیبی کسبی، قادر طراوت‌پور و رضا اسماعیلی.

منبع: ایسنا





تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/3/28 | نویسنده : alamdarbasir


 

تمامی حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به علمدار بصیر می باشد و انتشار مطالب با ذکر منبع مانعی ندارد.
طراحی و اجرا : مرکز فرهنگی صالحون